Societatea Profesională Notarială „Alexandru & Voicu” are sediul in Bucuresti, Bld. Banu Manta, nr.2, Et.2, sectorul 1.

Societatea profesională notarială „Alexandru&Voicu” a fost înfiițată in anul 2012 și are în componență notari publici Alexandru Niculina și Voicu Bianca Maria.

Societatea profesională notarială este înregistrată în Registrul Național de Evidență a Notarilor Publici și își desfașoară activitatea sub egida Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, ce reprezinta organizația profesională a tuturor notarilor publici din România.

Biroul nostru face parte din Camera Notarilor Publici București, care reunește toți notarii publici care își desfasoară activitatea în circumscripția Curtii de Apel București.

Alexandru Niculina este notar public in functie din anul 2011, anterior fiind judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, beneficiind de o experiență de peste 30 ani în domeniul juridic.

Voicu Bianca Maria este notar public din anul 2012, absolventă a facultății de Drept, Universitatea București, are studii de master în Drept privat apofundat, fiind mediator autorizat și traducător de limba engleză autorizat.

Societatea profesională notarială „Alexandru&Voicu” beneficiaza de experiența unei echipe dedicate și profesioniste, ce este recunoscuta pentru aptitudinea de a comunica cu clienții și de a veni în întampinarea problemelor acestora, oferindu-vă soluții juridice complexe. Angajații biroului sunt vorbitori de limba engleză la nivel mediu.